Menu Sluiten
Keuren

Weet wat je koopt!

Hoe weet je zeker dat je geen kat in de zak koopt? En hoe voorkom je gesteggel over verborgen gebreken? Als je een woning koopt wil je dat goed doen, zonder nare verrassingen achteraf. Een bouwtechnisch inspecteur helpt je hierbij. Natuurlijk kun je als verkoper ook een bouwtechnische keuring overwegen! Als verkoper dien je in ieder geval voor de overdracht een energielabel (methode NTA 8800) te regelen.
Een bouwtechnisch onderzoek of energielabel voor woningen

De ins en outs

Met een bouwtechnisch onderzoek weet je waar je staat. Het onderzoek brengt eventuele gebreken in kaart en laat je precies zien wat het kost om deze gebreken te herstellen. Je ziet in één oogopslag welke gebreken er direct verholpen moeten worden en welke zaken op termijn aandacht vragen. Schoenmaker blijf bij je leest, daarom verrichten wij de bouwtechnische keuring niet zelf. We verwijzen je door naar Perfectkeur en zij voeren de bouwtechnische keuring uit. Het bouwtechnisch rapport van Perfectkeur voldoet aan alle eisen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Zo weet je wat je (ver)koopt!

Voor de verkoop van je woning heb je een energielabel nodig!  Per 1 januari 2021 is de regelgeving voor het energielabel voor woningen gewijzigd. Vanaf die datum moet je een energieadviseur inschakelen. Perfectkeur is zo’n energieadviseur. Zij verzorgen conform de zogenoemde NTA8800 methode een officieel energielabel.

Chat openen
1
Hallo,
Kunnen wij jou ergens mee helpen?