Mijn favorieten

Bouwtechnische keuring

Weet wat u (ver-)koopt!

Wat is er voor nodig om precies te weten wat u (ver-)koopt? Of, hoe kom ik aan een energielabel? En, wat staat me te doen als er sprake is van een Kwaaitaal- en/of Mantavloeren? Vragen, waar een bouwkundig inspecteur antwoordt op geeft.

Bouwtechnisch onderzoek – Zorgeloos uw woning aan- en verkopen

Geen discussie over wel of geen verborgen gebrek. Met een bouwtechnisch onderzoek worden gebreken en de staat van onderhoud van de woning in beeld gebracht en wordt er een kostenraming gemaakt voor het herstel van de gebreken. Deze kostenraming bestaat uit direct, termijn- en verbeterkosten. Zo’n bouwtechnisch rapport voldoet ook aan alle eisen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Zo weet u precies wat u (ver-)koopt!

> Met onze relatiecode 5709 krijgt u via https://perfectkeur.nl korting op een bouwtechnische keuring
.

Energieprestatieadvies – Energie besparen!

Wilt u weten waar u energie kunt besparen, hoeveel u daarvoor moet investeren en op welke termijn u de investering kunt terugverdienen? Dan is het energieprestatieadvies (EPA) een oplossing. Zo wordt er door een adviseur gekeken naar de toepasbaarheid van maatregelen en wordt er uitgezocht of er subsidiemogelijkheden zijn. Meer over dit onderwerp kunt vinden op internet onder de noemer ‘Energieprestatieadvies’.