Menu Sluiten
Cribb

Ontdek Cribb, dé hotspot voor meer woningaanbod!

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe woning? Maar heb je weinig aanbod om uit te kiezen? Vis je daardoor steeds achter het net? Zuidstad Makelaars brengt hier verandering in door gebruik te maken van het woningplatform Cribb! Meld je direct aan bij Cribb voor exclusief toegang tot uniek woningaanbod. Bekijk huizen en appartementen in jouw zoekgebied die nog nergens anders te koop staan. Sta jij al ingeschreven als woningzoekende bij Zuidstad Makelaars? Dan krijg je automatisch een uitnodigingsmail van Cribb.

Meld je direct aan bij Cribb
Hoe werkt Cribb?

De meeste woningzoekers hebben hetzelfde plan: eerst kopen en dan pas verkopen. Maar wanneer iedereen dat doet, zit iedereen op elkaar te wachten. Met Cribb doorbreken we dat. Wij geven je exclusief toegang tot de woningen van je mede-woningzoekers. Er is één belangrijke spelregel om al dat unieke aanbod vóór de markt uit te kunnen bekijken: ook jij moet je eigen huis op Cribb presenteren. Dan is de Cribb gevonden.
Het allerbelangrijkste is dat wij ervoor zorgen dat beide processen (kopen en verkopen), zo goed mogelijk op elkaar aansluiten en dat je niet zonder woning komt te zitten. We vertellen je graag meer over hoe we dat doen.

Ook voor starters op de woningmarkt!

Als je nieuw bent op de koopwoningmarkt, valt het niet mee om een passende én betaalbare woning te vinden. Met Cribb en je makelaar kom je verder. Het is dé plaats waar woningzoekers toegang krijgen tot woningaanbod dat je nergens anders kunt vinden; het aanbod van de zoekers zelf. Maar als starter heb je geen koopwoning om ‘in te brengen’. Om je als starter toch toegang te geven tot Cribb, hebben we een speciale werkwijze bedacht.
Je kunt je zoals iedereen gewoon aanmelden via onze aanmeldlink. Je ontvangt vervolgens een link toegestuurd waarmee je een account kunt aanmaken. Voer in je account je persoonlijke gegevens in en laat weten hoe je eerste koopwoning er uit moet zien. Je account is nu klaar maar je kunt nog niet direct zoeken. Op basis van beschikbaar en passend aanbod wordt je account geactiveerd. Zodra we in de database in je zoekgebied voldoende aanbod hebben, krijg je een bericht en heb je toegang tot de matching module. Per e-mail informeren we je zodra je woningen kunt bekijken. Als opvolging hierop kunnen wij in gesprek gaan over de aankoopbegeleiding binnen Cribb.

Zoeken, kopen en verkopen in een veilige omgeving

Het gehele proces van zoeken, afspraken maken, biedingen doen etc. kan allemaal binnen het Cribb platform. Cribb biedt een veilig en afgesloten berichten- en biedingssysteem. Ook kun je makkelijk afspraken maken voor een fysieke bezichtiging. Wij kijken uiteraard mee en bieden professionele begeleiding in het volledige proces.

Meld je direct aan bij Cribb

Chat openen
1
Hallo,
Kunnen wij jou ergens mee helpen?